8 نوع سرور که باید درباره آنها بدانید

انواع سرور؛ بیایید نگاهی به برخی از آنها و عملکرد آنها بیندازیم

چند نوع سرور وجود دارد؟ پاسخ به این سوال، مانند بسیاری دیگر، این است: “این بستگی دارد”. از آنجایی که می‌تواند به تعداد نیاز یک شرکت انواع سرور وجود داشته باشد و شرکت‌ها هر روز نیازهای بیشتری به فناوری اطلاعات دارند، بنابراین…

اگر به سراغ تعریف سرور برویم، متوجه می شویم که این رایانه ای است که به رایانه های دیگری که بخشی از یک شبکه هستند خدمات ارائه می دهد. بنابراین از این مفهوم ساده می توانیم دو چیز را پیدا کنیم: 1) سرورها همیشه بخشی از یک شبکه خواهند بود و 2) آنها ارائه دهندگان خدمات هستند (از این رو نام آنها).

بنابراین، وقتی نوبت به دسته‌بندی انواع سرور می‌رسد، متوجه می‌شویم که به اندازه سرویس‌هایی که اینها را به یک شبکه ارائه می‌دهند، کلاس‌های مختلفی وجود دارد.

در این مقاله می‌خواهیم تلاش کوچکی انجام دهیم و برخی از رایج‌ترین انواع سرورها را فهرست کرده و به طور مختصر وظایف اصلی آنها را توضیح دهیم. بیا بریم!

8 نوع سرور

– وب سرور: احتمالاً این نوع سروری است که برای شما آشناترین به نظر می رسد. سرورهای وب وظیفه ذخیره و تسهیل محتوای صفحات وب را بر عهده دارند که هر روز سرشار از شادی و احساس به آنها دسترسی داریم. این شامل اسناد HTML، متون، تصاویر و غیره است.

– سرور ایمیل: یکی از شناخته شده ترین و رایج ترین هاست. این به ذخیره سازی، ارسال، توزیع و به طور خلاصه انجام انواع عملیاتی است که به ما امکان می دهد خدمات پست الکترونیکی را به مشتریان خود ارائه دهیم. اگر ایمیلی از خاله خود کلر دریافت می کنید که از شما می پرسد یکشنبه چه می خواهید بخورید، احتمالاً از یک سرور ایمیل می آید.

بیشتر بخوانید : میل سرور Kerio Connect

-سرور پایگاه داده: در سطح حرفه ای ضروری است. سرورهای پایگاه داده، داده ها را به مشتریانی که نیاز به استفاده از آنها دارند، ذخیره و ارائه می کنند. به یاد داشته باشید که داده ها یک موضوع حساس و مهم برای شرکت ها و موسسات است، بنابراین آنها تمایل دارند از این نوع سرورها مراقبت کنند.

-سرور امنیتی: سروری است که آنتی ویروس، فایروال و به طور خلاصه همه انواع نرم افزارهایی را که برای مبارزه با بدافزارها قرار دارند، نگه می دارد. این چیزی شبیه دفتر مرکزی است که میزبان سرویس های ویژه ای است که با حملات مخرب مقابله می کنند.

 

-سرور چاپ: نسبت به انواع دیگر سرورها کمتر “پر زرق و برق” است، اما کار خود را انجام می دهد. برای کنترل و توزیع کارهای چاپی بین چاپگرهای مختلف که بخشی از شبکه هستند. شغلی که به آنها شهرت یا ثروت نمی بخشد، اما هنوز در برخی زمینه ها ضروری است.

-سرور تلفن: مدیریت عملیات مربوط به خدمات تلفن مانند توزیع تماس ها یا ضبط و ذخیره پیام های منشی تلفنی را بر عهده دارد. اگر خاله کلر به جای اینکه برای شما ایمیل بفرستد با شما تلفنی تماس بگیرد، ممکن است پیام او در این نوع سرور ذخیره شود.

این نوشته را هم از دست ندهید :   کوک کمانچه در دستگاه های ایرانی برنامه کوک یار کمانچه

– سرور پروکسی: این سروری است که به عنوان یک واسطه بین درخواست های یک مشتری به سرور دیگر عمل می کند. چندین عملکرد مانند بهبود عملکرد یا کنترل دسترسی را انجام می دهد.

– سرور DNS: آنها وظیفه مدیریت نام دامنه های وب را بر عهده دارند و درخواست های کاربران را با آدرس های IP – یک وب سرور – که در آن صفحات میزبانی می شوند، ارسال می کنند. یعنی اجازه می دهند که وقتی https://pandorafms.com/es را در ناوبری خود تایپ می کنید، صفحه ما را متوقف کنید و نه مثلاً به صفحه ما که یک آقای آماتور است.

اینها 8 مورد از رایج ترین انواع سرورها هستند، اما حقیقت این است که بسیاری دیگر مانند سرورهای FTP، سرورهای چت، سرورهای SIP، سرورهای Telnet و غیره وجود دارند. همانطور که گفتیم می توانیم انواع زیادی پیدا کنیم.

همانطور که می توانید تصور کنید، سرورها برای بسیاری از مشاغل ضروری هستند. آنها معمولاً بسیار قدرتمندتر از یک رایانه رومیزی استاندارد هستند و اهمیت خدماتی که ارائه می دهند اغلب آنها را مجبور می کند 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته کار کنند.

چه اتفاقی می‌افتد اگر یک سرور از کار بیفتد؟ شما می توانید به خدماتی که من ارائه می دهم وابسته باشید، اما این می تواند یک فاجعه واقعی باشد. اگر می خواهید بیشتر بدانید می توانید روی این مقاله کلیک کنید که در آن در مورد علل و آسیب هایی که می تواند باعث سقوط سرور شود صحبت می کنیم.

برای جلوگیری از افتادن آن چه کاری می توانید انجام دهید؟ خوب، یکی از چیزهایی که می تواند به شما کمک کند نظارت است.

اطلاعات بیشتر : سرور استوک

مانیتورینگ سرور

سیستم‌های مانیتورینگ وظیفه نظارت بر فناوری (به عنوان مثال، سخت‌افزار، شبکه‌ها و ارتباطات، سیستم‌های عامل یا برنامه‌های کاربردی) را به‌منظور تجزیه و تحلیل عملکرد و عملکرد آن و شناسایی و هشدار در مورد خطاهای احتمالی بر عهده دارند. و این ما را به Pandora FMS هدایت می کند.

 

در میان بسیاری از مواردی که Pandora FMS می تواند نظارت داشته باشد، البته نظارت بر سرور نیز وجود دارد. میخواهی بیشتر بدانی؟ اینجا کلیک کنید.

یا می‌توانید هر سؤالی درباره Pandora FMS دارید ارسال کنید. به لطف فرم تماس که در آدرس زیر موجود است، می توانید این کار را به روشی بسیار ساده انجام دهید.

به خاطر داشته باشید که Pandora FMS یک نرم‌افزار نظارتی انعطاف‌پذیر برای نظارت بر دستگاه‌ها، زیرساخت‌ها، برنامه‌ها، خدمات و فرآیندهای تجاری است، بنابراین می‌تواند در بسیاری از کارهای نظارتی دیگر به شما کمک کند.